25.5.09

Eσωτερικοι Αγωνες Πευκης 24/5/2009


Με μεγαλη επιτυχια θα μπορουσαμε να πουμε οτι ολοκληρωθηκαν οι 9οι διαδημοτικοι αγωνες Πευκης.Τα παιδια πολλα,τα αγωνισματα ακομη περισσοτερα, ο ανταγωνισμος σε υψηλο επιπεδο.Ολοι ομως φυγαμε πολυ χαρουμενοι γιατι μαθαμε να αγωνιζωμαστε με ευγενη αμιλα Το πιο σημαντικο τελικα, οχι μονο σε τετοιου ειδους αγωνες,αλλα και γενικοτερα, ειναι η χαρα της συμμετοχης αλλα και η εμπειρια που αποκομησουμε απο καθε αγωνα.Ακομη και αν δεν καταφερουμε να φτασουμε το επιθυμητο για εμας αποτελεσμα,αυτοματος αποκταμε κι ενα κινητρο για να προσπαθησουμε ακομη περισσοτερο.Και παλι συγχαριτηρια σε ολα τα παιδια που λαβανε μερος στους αγωνες.

Τελος να ευχηθουμε και χρονια πολλα στη φιλη μας τη Κλειω η οποια γιορταζε χθες και χαρηκαμε κι εμεις μαζι της το party εκπληξη που της ειχαν ετοιμασει οι φιλες της. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΛΕΙΩ!!!
Ακολουθει ενα βιντεακι με οσα εγιναν μετα τη ληξη των αγωνων.Απολαυστε το!!

8 σχόλια:

  1. Συγχαρητηρια στο Στρατο που ανελαβε να φτιαξει αυτο το site και σε ολουσ εμας που του δινουμε ζωη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τα λεμε στο Χαιδαρι!!!! :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο ρε Στράτο για το site!! Και μόνο για το γεγονός οτι έκανες τόση δουλειά μονος σου σου αξίζουν συγχαρητήρια! Και τα δύο video κορυφαία και αναμένονται και καλύτερα μετά τους αγώνες στο Χαιδάρι!Πάμε ρε ομαδα θα τους σκίσουμε το σάββατο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδια το site ωφειλει μερος της επιτυχιας του και σε εσας γιατι εσεις ειστε που το δινετε ζωη οπως αναφερθηκε και παραπανω.Ευχαριστω για τη στηριξη ειναι κατι που με τιμαει και το χρειαζομαι.Ραντεβου στο ΧΑΙΔΑΡΙ λοιπον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΡΑΒΑ ΜΠΡΟΣ ΤΡΑΒΑ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ....ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑ

    THIOS SAVAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!!
    Σου αξίζουν συγχαριτηρια 1ον γιατί το σκέφτηκες και 2ον γιατι εκανες τη σκεψη σου πράξη!!!!!!!!! Ευχομαι για όλους μας τα νέα στη σελίδα μας να είναι πάντα ευχάριστα και πρόοδο στην αποδοσή μας!
    Υ.Γ προσεχε να βαζεις παντα ωραιες φωτογραφιες σαν αυτες που εχεις βαλλει και τωρα!!!!εχεις κανει φοβερη δουλεια!ΑΑΑΑΑ και σκίσαμε στο ΧΑΙΔΑΡΙ !!!!!!!!
    Κωνσταντίνα ******************************Ανδριανοπούλου*****

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καραβοκυρος γιαννης7 Ιουνίου 2010 στις 1:55 μ.μ.

    στρατο ,συγχαρητηρια για την προσπαθεια σου . παρα παρα πολυ αξιολογη.ειμαι πατερας δυο αθλητων της πισινας της πευκης πολλα χρονια .ακολουθω τις αποστολες παντου.εχω πολυ φωτογραφικο υλικο απο παρα πολλους αγωνες.εχω καποιες προτασεις.αποτελεσματα αγωνων,πολυ περισσοτερες φωτο,καποιο παρτυ ολων των αθλητων.και διαφημηση του blog.στη διαθεση σου το υλικο που εχω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φιλε Γιαννη ειναι πλυ ευχαριστο να βλεπω οτι το blog δεν ειναι γνωστο μονο στους πρποπονητες και σε οσους κολυμπανε. Επισης ευχαριστω πολυ για τα θετικα σχολια οσον αφορα την δουλεια που χρειαστηκε στο να δημ/θει το το blog αυτο. Οι προτασεις που κανεις ειναι ενδιαφερουσες αλλα ειναι προτιμοτερο να συζητηθουν ιδιεταιρως και οχι μεσω του blog, οχι δημοσια. Εαν θελεις μπορεις να αποστειλεις τις σκεψεις σου στο mail του blog (pefkiswimmers@yahoo.gr) η να βρεθουμε καποια μερα στον χωρο του κολυβητιριου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ύφος του κάθε μηνύματος οφείλει να γράφεται σε κόσμια πλαίσια χωρίς προσβολές, ειρωνείες και προκλήσεις προς τα μέλη και προς τους επισκεπτες του site αυτου.