6.4.10

Απαραδεχτο βιντεο.

Σταλθηκε mail στην ηλεκτρονικη pefkiswimmers@yahoo.gr το οποιο ενημερωσε πως υπαρχει βιντεακι 47 s για την ακριβεια, στο τελος της σελιδας του side με ενα ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ οπως χαρακτηριστηκε περιερχομενο. Θα ηθελα να ζητησω συγγνωμη και απο τους επισκεπτες αλλα και απο τα μελη του side μας για το φαινομενο αυτο μιας και το περιερχομενο ειναι οντως ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ και δεν αντιπροσωπευει ουτε τον δημιουργο της σελιδας αυτης, ουτε κανεναν απο οσους ειναι μελη της, και σε καμια περιπτωση δεν αντιπροσωπευει τον σκοπο αυτου του ιστοτοπου αυτου.

2 σχόλια:

  1. ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ. ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΟΧΕΑ - ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ BLOGGER ( ΤΗΝ GOOGLE) ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΟΧΕΑ ΤΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΩΝ (ΤΟ YOUTUBE) ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΕΙ Η ΠΑΡΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ SITE ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΦΙΑΓΜΕΝΟ.ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΙΣΩΜΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

    STRANI

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ύφος του κάθε μηνύματος οφείλει να γράφεται σε κόσμια πλαίσια χωρίς προσβολές, ειρωνείες και προκλήσεις προς τα μέλη και προς τους επισκεπτες του site αυτου.