20.6.10

Βιντεο. Αγωνες Κηφησια-Μαρουσι 2010

Το βιντεακι απο τους αγωνες Αμαρουσιου-Κηφησιας μπορει να ειναι μικρο σε διαρκεια σε συγκριση με καποια αλλα. Ακομη προκειτε να ανεβει νεο βιντεακι (Αγωνες Πευκης Volume 2) γι'αυτο μην ξεχνατε να ελενχετε συχνα το blog μας για ενημερωσεις.

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια! πολύ καλό υλικό.
    ανεβάζεις τον πύχη των προσδοκιών !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να σου πω, ειναι αρκετα, η μαλλον πολυ δυσκολο το να συντηρεις ενα blog (τωρα καταλαβαινω ποσο δυσκολοτερο μπορει να ειναι η συντηρηση ενος κανονοικου site)Πρεπει να ψαχνεις νεα, να κανεις ενημερωσεις, να φτιαχνεις βιντεακια των οποιων το εικονικο αλλα και μουσικο περιερχομενο να μην εκφραζει μονο εσενα (αλλα να μπεις στην ψυχολογια ολων οσων μπορει να το παρακολουθησουν) Ολα αυτα αποτελουν μια προκληση, ειδικα για καποιον που δεν ειναι και εξειδικευμενος. Τα αποτελεσματα μεχρι τωρα φαινετε οτι δικαιωνουν, αν οχι ολους, τους περισσοτερους. Ευχαριστω για το καλο σου σχολιο, τι γινετε ομως οταν οι ιδεες αρχιζουν και τελειωνουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ύφος του κάθε μηνύματος οφείλει να γράφεται σε κόσμια πλαίσια χωρίς προσβολές, ειρωνείες και προκλήσεις προς τα μέλη και προς τους επισκεπτες του site αυτου.