7.1.11

Η αποχωρηση. Τρια υπεροχα χρονια λειτουργιας εφτασαν στο τελος τους.

Τον Μαιο του 2009 ηρθε στο προσκηνιο η ιδεα για την δημιουργια του επισιμου site του κολυμβητιριου του δημου Πευκης. Απο τοτε, το site εχει ζησει ενδοξες στιγμες μιας και παρα πολλα ατομα, ειτε παιδια του κολυμβητιριου, ειτε προπονητες, ειτε γονεις εχουν επισκεφτει την ιστοσελιδα αυτη προκειμενου να αφησουν καποιο σχολιο, να δουν ορισμενες φωτογραφιες απο την αθλητικη μας δραση αλλα και φυσικα τα αγαπημενα σε ολους μας βιντεακια.
Η χρονια 2009 ηταν αναμφιβολα η καλυτερη για τον ιστοτοπο μας μιας και φτασαμε σε σημειο να μετραμε 350 επισκεψεις σε μια μερα και 5 σχολια ημερισιως κατα μεσο ορο. Σημερα μετραμε 117 συνολικα.
Ειναι γνωστο οτι η προσπαθεια γινετε σε ερασιτεχνικο επιπεδο. Καθημερινα σχεδον υπαρχουν ενημερωσεις στο site μας τοσο για θεματα που αφορουν το κολυμβητιριο μας αλλα και τον κοσμο της κολυμβησης γενικοτερα.
Επειδη η διαρκης ενημερωση αλλα και συντηρηση του ιστοτοπου αυτου ειναι αρκετα δυσκολη -πια-  (αναγκαια αλλαγη κυριας εμφανισης του site για διατηρηση του ενδιαφεροντος, ανευρεση ενδιαφεροντος αθλητικου υλικου σχετικα με την κολυμβηση κ.α) αλλα κι επειδη τον τελευταιο καιρο υπαρχει αρκετος φορτος εργασιας, το συγκεκριμενο blog θα διαγραφτει απο τον webmaster που το δημ/σε η θα δωθει σε καποιον αλλο ο οποιος ειναι σχετικος τοσο με τους υπολογιστες (για την χρηση του blog) οσο και με το αθλημα της κολυμβησης αλλα και με το συγκεκριμενο κολυμβητιριο που αντιπροσωπευει το εν λογω blog.


Σας ευχαριστω που τιμησατε (τοσο εμενα οσο και τα παιδια του κολυμβητιριου) για τα υπεροχα σχολια τα οποια ηταν ποτε ενθαρρυντικα και ποτε συμβουλευτικα. Ευχαριστω ακομη την Κ.Μαριαννα, τον Δημητρη, την Ξανθη, την Αννα, τον Αρη, τον Κ.Κωστα αλλα και τον Κ.Γιαννη για την υποστηριξη και την παραχωρηση επιπλεον φωτ/κου υλικου οποτε το χρειαζομουν.


See you at the pool.
Στρατος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ύφος του κάθε μηνύματος οφείλει να γράφεται σε κόσμια πλαίσια χωρίς προσβολές, ειρωνείες και προκλήσεις προς τα μέλη και προς τους επισκεπτες του site αυτου.