26.10.11

ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΓΡΟ ΣΤΙΒΟ


Απαράδεκτη η συμπεριφορά από ένα μέρος των γονιών που φέρνουν τα παιδιά τους στο κολυμβητήριο.
Σε μια εποχή που τα κολυμβητήρια κλείνουν ,που όλα τα έσοδα – έξοδα ισοσκελίζονται και όλα πρέπει να είναι ανταποδοτικά , τα δημοτικά κολυμβητήρια προσπαθούν να κρατήσουν συνδρομές του 2000 ( του 1994 όσον αφορά τους συλλόγους ).
Το κολυμβητήριο μας , όπως και όλα τ ’άλλα του κόσμου, αντιμετώπισε για ελάχιστο χρονικό διάστημα( 12 ημερών ) πρόβλημα με τον καυστήρα ( ένα μηχάνημα το οποίο συντηρείται σε μηνιαία βάση , αλλά δεν παύει να λειτουργεί 24ώρες επί 8 μήνες).
Η πισίνα λειτούργησε κανονικά και οριακά από άποψη θερμοκρασίας (κανονική 24 οC – 26οC ). Τα μέλη χρησιμοποίησαν κανονικά τη πισίνα , γνωρίζοντας εκ των προτέρων την απώλεια των 2οC , εκτός από ελάχιστο αριθμό ατόμων.
Τελικά μείωση στη συνδρομή του Οκτωβρίου ζήτησαν τα μέλη εκείνα τα οποία χρησιμοποίησαν κανονικά τη πισίνα.
Όσον αφορά το κοινό, όταν δόθηκαν παραπάνω ώρες κοινού τα Σαβ/κυρ δεν επιβαρύνθηκαν με επιπλέον κόστος σε αντίθεση με το κολυμβητήριο που επιβαρύνθηκε τόσο σε κόστος όσο και σε λειτουργία( γεγονός που επισημάνεται συνεχώς από τους υπεύθυνους στη συντήρηση).
Όσον αφορά τους γονείς των ακαδημιών που δεν πληρώνουν ,να γνωρίζουν ότι με τον τρόπο αυτό προσβάλουν και την δουλειά των προπονητών που είτε έχουν κατέβει οι αποδοχές τους πιο κάτω από την εκπαιδευτική τους ιδιότητα, είτε δεν έχουν πληρωθεί καθόλου( γιατί αντί να περιμένουν μέχρι τον Δεκέμβριο να ξεκινήσουν τυπικά τα προγράμματα ,είχαν την φιλοτιμία ν’ αρχίσουν από τον Σεπτέμβριο).
Αξίζει να σημειωθεί ότι το καλοκαίρι οι προπονητές πήγαν συνολικά 100 παιδιά σε αγώνες, χωρίς να παζαρέψουν αν θα πληρωθούν για τα Σαβ/κυρ που έχασαν.
Τέλος όσοι θέλουν να <<εκτονωθούν>> , αυτό πρέπει να γίνετε μακριά από το χώρο που κάνουν μάθημα τα παιδιά.

ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ
Οι προπονητές

2 σχόλια:

  1. το ύφος που είναι γραμμένο το κείμενο είναι σχεδόν προσβλητικό για το σύνολο των γονέων. Δεν κατανοώ γιατί οι δάσκαλοι-προπονητές εμπλέκονται σε ένα θέμα μεταξύ Δήμου Πεύκης και συνδομητών. Επίσης, δεν κατανοώ το υπαινιγμό προς τους γονείς για το ύψος των αποδοχών των δασκάλων - προπονητών και τις τυχόν επιπλέον αμοιβές που δεν "παζαρευτηκαν" κατά την περίοδο των αγώνων. Είμαστε, εμείς οι γονείς υπόλογοι γι' αυτά; Το ζήτημα θέλει ανάπτυξη και ήδη σας έχω στείλει σχετικό mail, αλλά δεν έχω λάβει απάντηση. Κωνσταντίνα Μουστακάτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε που μπήκατε στο site. Πράγματι οι προπονητές προσπαθούν να μην εμπλέκονται με τις συνδρομές, αλλά δυστυχώς έχουν μια μικρή ευθύνη και για την έγκαιρη πληρωμή της. Αυτό γίνεται λόγω της αδυναμίας της γραμματείας να ελέγχει την είσοδο των μελών στο κολυμβητήριο. Όσον αφορά τους αγώνες «μακριά από εμάς τα παζάρια» σε αθλητικούς και εκπαιδευτικούς χώρους. Το σχόλιο και η παρέμβαση μας έγινε για να σταματήσει ,η χωρίς ουσία αντιπαράθεση, η οποία μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στη λειτουργία του κολυμβητηρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ύφος του κάθε μηνύματος οφείλει να γράφεται σε κόσμια πλαίσια χωρίς προσβολές, ειρωνείες και προκλήσεις προς τα μέλη και προς τους επισκεπτες του site αυτου.