1.11.10

Επιστρέφει δυνατός

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πίστευαν ότι η «ιστορία» της μαριχουάνας θα κόστιζε πάρα πολύ, πέρα από την επικοινωνιακή, αλλά και στην αγωνιστική πορεία του «φαινόμενου του Πεκίνου». 

Ο κάτοχος των 14 μεταλλείων σε 2 Ολυμπιακούς Αγώνες, Μάικλ Φελπς, μετά τις 4 ήττες σε 8 αγώνες, επέστρεψε στις επιτυχίες στο τουρνουά του Μόντρεαλ και δείχνει έτοιμος για το Παναμερικανικό πρωτάθλημα (trials) και το Παγκόσμιο της Ρώμης. 

Η "τορπίλη της Βαλτιμόρης" κέρδισε τα 100μ. πεταλούδα σε 50.48 και φλέρταρε με το παγκόσμιο ρεκόρ του Ian Crocker (50.40), το οποίο είχε επιτευχθεί στην ίδια πισίνα πριν από τέσσερα χρόνια. 

Αυτή η επίδοση του Φελπς (50. 48), αποτελεί ατομικό του ρεκόρ στο αγώνισμα. 

Να σημειωθεί ότι στο Πεκίνο είχε σημειώσει χρόνο 50.58. 

Το τουρνουά προετοιμασίας του Μόντρεαλ προηγήθηκε των Παναμερικανικών αγώνων που θα κρίνουν ποιοι αθλητές θα εκπροσωπήσουν τους Αμερικανούς στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ρώμης στα τέλη Ιουλίου. 



Ο Φελπς δήλωσε μετά τους αγώνες στην Καναδική πόλη: 

«Η πισίνα παραμένει το ίδιο γρήγορη με τέσσερα χρόνια πριν. 

Το πάθος μου για αγώνες είναι ακόμα εδώ, το ίδιο και η θέληση μου για ανταγωνισμό, όπως και η αγάπη μου για την κολύμβηση. 

Νομίζω ότι τώρα επιστρέφω και έρχομαι σε καλύτερη φόρμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ύφος του κάθε μηνύματος οφείλει να γράφεται σε κόσμια πλαίσια χωρίς προσβολές, ειρωνείες και προκλήσεις προς τα μέλη και προς τους επισκεπτες του site αυτου.