26.10.10

Σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Πρωτοποριακό πρόγραμμα του Δήμου Πεύκης για τον καθαρισμό του κολυμβητηρίου

Η Δημοτική Επιχείρηση Αναψυχής και Αθλητισμού Πεύκης (ΔΕΑΚΑΠ) ανακοίνωσε την συμμετοχή της στο πρωτοποριακό ερευνητικό πρόγραμμα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών «Διερεύνηση της αποτελεσματικότητας αμμοφίλτρων διήθησης νερού κολυμβητικών δεξαμενών». 
Σκοπός του προγράμματος είναι να διαπιστωθεί επιστημονικά η αποτελεσματικότητα των φίλτρων αλλά και να διεξαχθούν συγκριτικές μελέτες με χρήση σφαιρικών κρυστάλλων στα φίλτρα αντί της συμβατικής άμμου.
Τα αποτελέσματα της πρότυπης αυτής έρευνας αναμένονται με ενδιαφέρον σε Ευρωπαϊκό επίπεδο εφόσον δεν υπάρχει αντίστοιχη σε άλλη χώρα της Ε.Ε. προσφέροντας παράλληλα πολλαπλά οφέλη εξοικονόμησης ενέργειας και νερού για την Δημοτική Επιχείρηση Αναψυχής και Αθλητισμού Πεύκης.

3 σχόλια:

  1. Ela pes thn alhtheia...... Dn to pisteueis pws auto isxuei e? :P:P xaxaxaxaxaxaxa Tha me bgalw mia photo meta apo proponhsh pws ginontai ta matia mou apo to xlwrio kai oti allo uparxei se authn thn pisina kai tha thn steilw se auto to panepisthmio na dei thn epituxia pou exei! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xa xa αν κρινω απο τα ματια σου σιγουρα δεν ισχυει. παρολα αυτα δεν χρειαζεται να τους τρομαξεις....lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Re sou lew se ligo apo to polu xlwrio tha bgaloume oloi lepia :P xaxaxaxaxxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ύφος του κάθε μηνύματος οφείλει να γράφεται σε κόσμια πλαίσια χωρίς προσβολές, ειρωνείες και προκλήσεις προς τα μέλη και προς τους επισκεπτες του site αυτου.