1.12.10

Από ρεκόρ σε ρεκόρ

Με συνολικό απολογισμό δύο πανελλήνια ρεκόρ και μία συμμετοχή σε ημιτελικό ολοκλήρωσε την παρουσία της κατά την τελευταία μέρα των αγώνων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης 25άρας πισίνας η Νόρα Δράκου.

Η 18χρονη πρωταθλήτρια κολύμπησε την προκριματική κούρσα των 50μ. ελεύθερο σε 25.19 και αναδείχθηκε 11η.

Ο χρόνος αυτός αποτέλεσε νέο πανελλήνιο ρεκόρ Νεανίδων, αφού το προηγούμενο 25.21 ήταν ξανά δικό της και το είχε πετύχει στις 14 Νοεμβρίου 2009 στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Βερολίνου.

Ωστόσο, στον απογευματινό ημιτελικό η Νόρα Δράκου συνέτριψε το πανελλήνιο ρεκόρ Νεανίδων που είχε πετύχει στα πρωινά προκριματικά.

Το 25.07 όμως δεν της επέτρεψε να προκριθεί στον τελικό καταλαμβάνοντας τελικά την 12η θέση.

Σε αντίθεση με τα 50μ. ελεύθερο, η νεαρή κολυμβήτρια δεν τα πήγε εξίσου καλά και στα 200μ. ελεύθερο. Εκεί, με χρόνο 2:03.50 κατετάγη 29η και αποκλείστηκε από τον ημιτελικό του αθλήματος.

Από την άλλη, ο Στέφανος Δημητριάδης αγωνίστηκε στα 50μ. πεταλούδα και με χρόνο 24.74 κατετάγη 26ος, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τον ημιτελικό.

Σε γενικές γραμμές οι Έλληνες κολυμβητές και κολυμβήτριες που έλαβαν μέρος σε αυτό το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα άφησαν καλές εντυπώσεις ενόψει και της συνέχειας της προετοιμασίας τους.

Εξάλλου, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η σεζόν πριν λίγο καιρό ξεκίνησε και το μεγάλο ραντεβού είναι το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σαγκάης τον Ιούλιο του 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ύφος του κάθε μηνύματος οφείλει να γράφεται σε κόσμια πλαίσια χωρίς προσβολές, ειρωνείες και προκλήσεις προς τα μέλη και προς τους επισκεπτες του site αυτου.