10.9.10

Μορφέσης: Κερδισμένη η Εθνική γυναικών πόλο.


Κερδισμένη θα είναι η Εθνική πόλο γυναικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αυριανού τελικού (21:00) με τη Ρωσία, τόνισε ο Γιώργος Μορφέσης. Ο ομοσπονδιακός προπονητής δήλωσε ότι η Ελλάδα θα ανέβει στο βάθρο και αυτό αποτελεί μεγάλη επιτυχία για την υδατοσφαίριση.Ο Μορφέσης είπε ότι τόσο η Εθνική όσο και η Ρωσία δεν έχουν να κρύψουν τίποτα η μια από την άλλη, καθώς  οι δύο ομάδες έχουν τεθεί αρκετές φορές αντιμέτωπες και γνωρίζουν τα πάντα η μια για την άλλη.

«Ο τελικός έχει μια ιδιαίτερη ψυχολογία, αποτελεί ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα για εμάς. Φαβορί είναι η Ρωσία, ως κάτοχος του τίτλου και μάλιστα δύο συνεχόμενες φορές. Άγχος υπάρχει, αλλά οι κοπέλες είναι πιο απελευθερωμένες τώρα. Αυτό που θα τους ζητήσω είναι να ζήσουν τη στιγμή, σαν μοναδική. Ότι και να γίνει το βράδυ του τελικού, θα είμαστε κερδισμένοι, θα έχουμε ανέβει στο βάθρο. Θα ήθελα τέλος για άλλη μια φορά, να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και την Ομοσπονδία, καθώς ότι ζητήσαμε το είχαμε και βεβαίως όλους τους συνεργάτες μου, για την προσπάθεια που ξεκινήσαμε τον Μάιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ύφος του κάθε μηνύματος οφείλει να γράφεται σε κόσμια πλαίσια χωρίς προσβολές, ειρωνείες και προκλήσεις προς τα μέλη και προς τους επισκεπτες του site αυτου.